God är den i alla fall... och barnen älskar den!
När vi äter korv härhemma brukar vi alltid lägga lite extra pengar på att få en riktigt god korv med hög kötthalt! Det lönar sig verkligen i smaken.
De godaste korvarna här är också lokalproducerade vilket känns ännu bättre.
I kvällens gryta fanns det Ungersk Bratwurst, mycket gott!!
- Korv
- Purjolök
- Gul lök
- Krossade tomater
- Tomatpuré
- Köttbuljong (+ ev vatten)
- Paprika
- Zucchini/Squash
- Grädde
- Salt och Peppar
- Smör
- Hacka lök och purjolök
- Skiva korven
- Fräs lök och korv i lite smör
- Häll i krossade tomater, tomatpuré och köttbuljong
- Smaka av med salt och peppar
- Skär paprika och zucchini i bitar
- Tillsätt i grytan och låt puttra någon minut så det blir varmt men behåller "tuggmotstånd"
- Rör ner lite på slutet och låt grytan koka upp
Ett skepp kommer lastat... med korv :) |
Servera med ris och sallad
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar