onsdag 14 december 2011

Barbro's kycklinggratäng

En enkel och god kycklingrätt som man kan fylla med lite vad som helst... jag kör den "enkla" varianten idag...
Har man bara naturell Creme Fraiche kan man krydda själv med paprika och chilipulver, på så sätt kan man själv styra styrkan. Såklart kan du krydda den smaksatta också om du vill öka på styrkan.

  • Kycklingfilé
  • Creme Fraiche paprika/chili
  • Fetaost
  • Salt och Peppar
Gör så här
  • Skär kycklingfilén i stora bitar
  • Lägg dem i en ugnsfast form (om du vill ha kortare tillagningstid i ugnen kan du bryna kycklingen i en stekpanna först med lite smör, salt och peppar)
  • Smula över fetaosten
  • Salta och Peppra
  • Häll över Creme Fraichen
  • Gratinera i ugnen i 20-30 minuter

Servera med ris och sallad

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar