Nu har vi tänkt lite utanför ramarna (think outside the box) och kommit på hur man kan göra våfflor till en hel måltid...
Tillbehör |
Det blir en blandning mellan svensk langos och svensk tapas... typ ;)
Ikväll serverades:
Tomatsallad med fetaost
Avocado
Löjrom
Finhackad rödlökCreme Fraiche
Riven ostStrimlad skinka
Jordgubbssylt
Vispad gräddeDet fiffiga med det hela är bara att ta fram det du själv gillar... Prova dig fram, inget är omöjligt!
När man sen är mätt är det lite lyxigt att få grädda en extra våffla och toppa med sylt och grädde ;)
Lyxig löjromsvåffla |
Letade på ett recept på frasvåfflor som var väldigt gott!
- 50 g Smör
- 4 dl Vetemjöl
- 2½ dl Vatten
- 2 krm Salt
- 4 dl Grädde
- Smält smöret och låt det svalna
- Rör samman mjöl, salt och vatten till en jämn smet
- Vispa grädden tjock
- Rör ner grädden och smöret i smeten
- Grädda i ett våffeljärn
Lite efterrätt |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar