Blir nog en tzatziki eller någon fetaostsås nästa gång.
- Kycklingfilé
- Salami
- Fetaost
- Soltorkade tomater
- Basilika
- Smör
- Salt och Peppar
- Sätt ugnen på 175°
- Bryn kycklingen i smör på båda sidor så den får fin färg (den behöver inte bli genomfärdig)
- Salta och peppra
- Lägg filéerna att vila en stund
- Skär fetaost och soltorkade tomater i bitar
- Skiva salamin
- Finhacka basilikan
- Gör en skåra i kycklingfilén (på vilken ledd du vill)
- Stoppa ner korv, ost, tomater och basilika i skåran
- Lägg i en ugnsfast form
- Låt kycklingen bli färdig i ugnen (15-20 minuter)
En kyckling kommer lastad... med en massa godsaker ;) |
Servera med ris eller ugnsrostad potatis och som sagt en kall sås sitter nog fint till :)
JAG SAKNAR DIG!!!
SvaraRadera