-
- 1 pkt (140 g) Bacon
- ca 100 g Champinjoner
- 1 Gul lök
- 1½-2 dl Grädde
- 1 "näve" Parmesanost
- Salt och Peppar
Knaperstekt bacon, underskattat gott!! |
Gör så här
- Knaperstek bacon
Svamp och lök i pannan, snart klart! - Lägg på ett papper att rinna av överflödigt fett
- Finhacka lök
- Skär champinjonerna i småbitar
- Fräs lök och svamp i en panna
- När svampen släppt lite vätska, häll på grädde
- Koka ihop såsen några minuter
- Riv osten fint
- Tillsätt osten i såsen
- Smaka av med salt och peppar
- Finhacka baconet och strö över mot slutet (det får gärna ha knaprigheten kvar)
Servera med nykokt pasta, sallad och kanske ett gott bröd
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar