-
- 4 st Kycklingfiléer
- 1 kruka Basilika
- 3 msk Dijonsenap
- 2 dl Grädde
- 2 dl Creme Fraiche
- 2 dl riven Ost
- 2-3 tomater
- Smör
- Salt och Peppar
Fick rädda den sista stackars biten så jag får lunch imorn ;) |
Gör så här
-
- Värm ugnen till 200°
- Stek kycklingfiléerna i lite smör, salta och peppra
- Lägg kycklingen i en ugnsfast form
- Rör ihop Creme Fraiche, grädde och senap
- Krydda blandningen med salt och peppar
- Skiva tomaterna och lägg på kycklingen
- Finhacka basilikabladen och strö över kycklingen
- Häll gräddblandningen i formen
- Strö över riven ost
- Gratinera i ugnen i 15-20 minuter, tills kycklingen är klar
Piffat till salladen med lite ärtor och solrosskott |
Servera med ris och sallad (eller något annat ;))
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar