måndag 10 december 2012

Vegetariska crepes

Kvällens middag gick snabbare än jag befarat... Kom igång med förberedelserna alldeles för sent men allt flöt på bra och vips så åkte crepes'en in i ugnen för att få lite yta! Vill man göra det enkelt för sig så kan man såklart steka pannkakorna långt i förväg eller till och med köpa färdiga.

Vi fyllde våra pannkakor idag med kantarellstuvning... Mmmmmm!!

  • ½ sats Pannkakssmet (vilket gav 6 ganska tjocka pannkakor)
  • 1 sats Svampstuvning (använde enbart kantareller, från egna skogen!)
  • 1 dl riven Ost
Gör så här
  • Gör svampstuvningen
  • Stek pannkakorna
  • Starta ugnen på 225°
  • Lägg en sträng stuvning på varje pannkaka
  • Rulla ihop pannkakan
  • Lägg i en ugnsfast form
  • Strö över den rivna osten
  • Gratinera 10-15 minuter i ugnen tills de fått fin färg


Serverades med ångkokt broccoli

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar