onsdag 6 februari 2013

Ägg-röra

Inte äggröra som i scrambled eggs utan en röra med ägg i...
Jag gjorde den här röran för att fylla på med proteiner till middagen med morotspaj. Kommer säkert att göra den till både frukost och brunch, eller varför inte göra soppmåltiden "matigare" med ett gott bröd med ägg-röra på...
Ett smart tips är också att när du ändå kokar ägg kan du koka två extra och lägga i kylen så är de klara att hackas när röran skall göras...

  • 2 Ägg
  • 3 msk finhackad Paprika (röd eller gul)
  • 4 msk Majonnäs
  • 2 tsk hackad Persilja
  • Salt och Peppar
Gör så här
  • Hårdkoka äggen (ca 8 minuter)
  • Spola av dem under kallt vatten och låt dem svalna
  • Finhacka paprikan
  • Blanda majonnäs och paprika i en skål
  • Skala äggen och hacka dem
  • Rör ner äggen i skålen
  • Smaksätt med persilja, salt och peppar

Att lägga mellan två rotstbröd och ta med som frukostmacka till jobbet kan också vara en god idé!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar