Fick lite snabbt tänka om och valet föll på kyckling.
Använde återigen folie, ugn och stekning... har testat några gånger nu och resultatet blir väldigt bra!
- Hela pepparkorn (jag använde rosé, grön, vit, svart och kryddpeppar)
- Kycklingfilé
Pepparstekt kyckling - Salt
- Smör eller olja till stekning
Gör så här
- Sätt ugnen på 175°
- Krossa pepparkornen i en mortel
- Salta kycklingen och klappa in pepparkrosset på båda sidor
- Hetta upp smör eller olja i en panna
- Stek kycklingen på båda sidorna i några minuter
- Ös några gånger (med smöret/oljan i pannan)
- Linda in filéerna i aluminiumfolie
- Lägg i en ugnsfast form
- Ställ in i ugnen i ca 20 minuter
- Tag ur folien och skiva precis innan servering
Pastan är något av en ny favorit!
Klicka här för recept men som sagt idag blev det kyckling istället för räkor.
| Paprika, chili, vitlök... synd att det inte är en doftblogg ;) |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar