onsdag 14 mars 2012

Staffans dragonlax

Det här blev en vidare utveckling på en kycklinggratäng med dijonsenap som vi gjorde för ett tag sen.Mycket lyckad utveckling!! Mannen fick stå för matlagningen idag och resultatet blev kanongott!!

  • 4 bitar Laxfilé (ca 500 g)
  • 2 dl Grädde
  • 2 dl Creme Fraiche
  • 3 msk Dijonsenap
  • 2 Vitlöksklyftor
  • 2 Tomater
  • 2-3 msk torkad Dragon
  • Salt och Peppar
Gör så här
  • Sätt ugnen på 200°
  • Lägg laxen i en ugnsfast form
  • Skiva tomaterna och lägg på laxen
  • Rör ihop grädde, creme fraiche och senap
  • Krydda röran med dragon, salt och peppar
  • Pressa i vitlöken i röran
  • Häll röran över laxen
  • Ställ in i ugnen i ca 20 minuter

Servera med kokt potatis och grönsaker

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar