onsdag 7 mars 2012

Örtpotatis

Den pestofyllda fläskfilén serverades tillsammans med en bortglömd favorit.

Har gjort mycket ugnspotatis en period nu, men den har varit naturell... dvs saltad och pepprad enbart.
Idag (läs igår) blev det örtkryddad klyftpotatis! Mycket gott, och lätt att göra med dina favoritkryddor.

Idag blev det: Torkad persilja, Oregano och Dragon

  • Potatis
  • Örter (torkade)
  • Olivolja
  • Salt och Peppar
Gör så här
  • Starta ugnen på 175°
  • Skala (vid behov) och klyfta potatisen
  • Krydda rikligt med valfria örter
  • Salta och peppra
  • Ringla över rikligt med olja
  • Rör runt
  • Tillaga i ugnen i ca 45 minuter

1 kommentar:

  1. Oj va sugen jag blev, den är ju sååå god.

    SvaraRadera