tisdag 20 mars 2012

Tortellini med tomat och kronärtskocka

En synnerligen snabblagad maträtt, perfekt matlåde-mat och 3-års-frökens matlust gav den här nya bekantskapen höga betyg.

  • 500 g Tortellini
  • ½ Purjolök
  • 1 msk Olja
  • 1 sats av tomatsåsen i detta recept eller en förp pastasås (tomat och vitlök, à 690 g)
  • 1 förp Kronärtskockshjärtan (à 390 g)
  • 65 g Ruccola
  • 50 g riven Parmesanost
Gör så här
  • Koka tortellinin enligt anvisningen på förpackningen
  • Häll av när de är klara
  • Skölj och finhacka purjolöken
  • Hetta upp olja i en panna
  • Stek purjolöken tills den blir mjuk
  • Häll över pastasåsen och låt den koka upp
  • Skär kronärtskockan i bitar och lägg dem i såsen
  • Låt alltsammans bli varmt
  • Blanda ner den avrunna tortellinin i såsen
  • Servera med ruccola och riven parmesan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar