Förvisso 50 minuter i ugnen, men med 1½ minuts förberedelser så är tiden i ugnen inget problem!
På 50 minuter hinner man skala potatisen, fixa en sallad, leka med barnen eller ta en dusch...
Före ugn |
- 400 g fryst Torsk (eller annan vit fisk)
- 1½ tsk Herbamare (örtsalt)
- 3½ dl Grädde
- Starta ugnen på 225°
- Tag fram en ugnsfast form som knappt rymmer fiskblocket
- Lägg den frysta fisken i formen
- Strö över örtsaltet
- Häll grädden på sidorna
- Ställ in i ugnen ca 50 minuter
efter ugn... inte den vackraste av rätter... men överraskande god!! |
Vi serverade fisken tillsammans med pressad potatis
Lite goda tillbehör höjde rätten mycket med lite mer smaker och konsistenser...
Rekommenderar vitlöksfrästa champinjoner och ugnsrostade morötter
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar