Kom i alla fall ihåg att spara ett litet hörn utan oliver och "sås" på... Ett litet tips för barn som är lite "svårflörtade" ;)
Sparade som sagt ett hörn utan "sås" på... |
- 500-600 g Lax (i portionsstorlek eller hel filébit går bra vilket som)
- 2 dl Oliver (tex Kalamata)
- 1 dl Creme fraiche
- 150 g Fetaost
- Salt och Peppar
- Starta ugnen på 225°
- Lägg laxen i en ugnsfast form
- Salta och peppra
- Grovhacka oliverna
- Strö oliverna över fisken
- Smula fetaosten i en bunke
- Blanda osten med creme fraiche
- Bred ut röran ovanpå oliverna (spar ev ett hörn)
- Gratinera i ugnen 15-20 minuter (beroende på storlek på fiskfilén)
Serverades med nykokt potatis, smörslungad blomkål och lite grönsallad
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar