fredag 22 februari 2013

Kräftröra

Till stekt lax och kokt potatis var den här kräftröran kanongod!! Kan knappt vänta till grillsäsongen och få äta lite nygrillad fisk och färskpotatis till istället...

  • 1 burk (360 g) Kräftstjärtar
  • 1 dl Kesella
  • 1 dl Creme Fraiche
  • 1 tsk Senap
  • 1 msk hackad Gräslök
  • 1 msk hackad Dill
  • Salt och Peppar
Gör så här
  • Låt kräftsjärtarna rinna av
  • Rör ihop kesella, creme fraiche
  • Krydda med senap och örter
  • Hacka kräftstjärtarna och blanda ner
  • Smaka av med salt och peppar

 
Lägg fisken på grillen eller i stekpannan några minuter på varje sida, salta och peppra
Servera med potatis och grönsaker

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar