Ska i alla fall försöka att vidga mina vyer... men innan dess så bjuder jag på förra veckans kyckling.
Märklig blixt gav en märklig färg... |
- 4 st Kycklingfiléer
- 1 pkt (140 g) Bacon
- 1 pkt (100 g) Fetaost
- 2-3 dl Creme Fraiche (gärna smaksatt med paprika/chili, eller krydda själv)
- Färsk Basilika
- Smör eller olja till stekning
- Gör så här
- Starta ugnen på 225°
- Skär ett snitt i filéerna (så du kan fylla dem)
- Fyll kycklingen med fetaost
- Salta och Peppra
- Linda in kycklingen i bacon
- Hetta upp smör eller olja i en panna
- Stek kycklingfiléerna så de får fin färg på båda sidorna
- Lägg filéerna i en ugnfast form
- Finhacka basilikan
- Rör ihop basilika med creme fraiche (krydda ev creme fraichen)
- Häll smeten över kycklingen
- Tillaga i ugnen ca 30 minuter (skär i tjockaste delen på kycklingen för att se om de är klara)
Servera med ris eller potatis
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar