Rullarna i formen... |
- 6 st stora Tortillabröd
- 500 g Keso
- 1 Röd Paprika
- 2-3 bitar Green hot Jalapeño (tex Santa Maria)
- 150 g riven Ost
- 1 påse Tacokrydda
- Svartpeppar
- 3 dl Vatten
- 2-3 bitar Green hot Jalapeño (tex Santa Maria)
- 3 msk Tomatpuré
- 2 msk Olivolja
- 3 msk Salsa
- 2 dl Creme Fraiche
- ½ tsk Salt
...på med sås och ost... - 1 msk Oregano
- Starta ugnen på 225°
- Börja med såsen
- Blanda vatten, tomatpuré, olja, salsa, salt, oregano och finhackad jalapeño i en kastrull
- Koka upp och låt koka på svag värme ca 10 minuter
- Tillsätt creme fraichen och rör ut till en jämn sås
- Ställ såsen åt sidan
- Finhacka paprikan och jalapeños till fyllningen
- Blanda keso, paprika, jalapeños, tacokrydda och drygt hälften av osten i en bunke
- Lägg en sträng med fyllning mitt på varje tortillabröd och rulla ihop
- Lägg rullarna tätt mot varandra i en ugnsfast form
- Häll över såsen
- Strö över resten av den rivna osten
- Gratinera i ugnen ca 15 minuter (tills allt får fin färg)
Ät och njut!! |
Servera tillsammans med dina favorit-taco-tillbehör!!
Skönt att få värma upp inför julen med väldigt o-julig mat!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar