Jag firar i alla fall med att experimentera i köket med en sorts müsli-kaka (eller müsli-bar kanske)
och er firar jag med att ge er receptet på kokostopparna som bjöds i söndags!!
Bästa hjälpredan i köket ;) |
- 75 g Smör
- 1 dl Strösocker
- 1 Ägg
- 200 g Kokos
- 1-2 msk Citronsaft
- Starta ugnen på 175°
- Smält smöret
- Vispa ägg och socker pösigt
- Häll i det smälta smöret, kokosen och citronsaften
- Blanda samman allt till en smet
- Klicka ut smeten till toppar på en bakplåtspappersklädd plåt (fingrarna är utmärkta hjälpmedel för att forma till fina toppar)
- Grädda i ugnen ca 15 minuter
- Låt kakorna svalna på plåten
För att lyxa till dem kan du smälta 100-150 g mörk choklad och doppa dem i när de svalnat
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar