Oliver, soltorkade tomater och örter...
Kryddblandning
- 1 Vitlöksklyfta
- ½ Röd chilifrukt
- 1 tsk Oregano
- ½ tsk Timjan
- 1 msk Persilja
- 2 Soltorkade tomater
- 5 Kalamata oliver
- 2 msk Olivolja
- Salt och Peppar
- Finhacka oliver och tomater och chili
- Pressa vitlöken
- Blanda samman allt med kryddorna i en skål
- Häll över oljan och rör ihop
- 3 st Kycklingfiléer
- Kryddblandningen
- Smör eller olja till stekning
- Salt och Peppar
- Starta ugnen på 200°
- Hetta upp en stekpanna med smör eller olja
- Stek kycklingen 2 minuter på var sida
- Salta och peppra
- Lägg kycklingen i en ugnsfast form
- Bred ut kryddblandningen på filéerna
- Ställ in formen i ugnen 13-14 minuter
- Skär i tjockaste delen för att se så kycklingen är genomlagad
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar