- 300 g kycklingfilé
- ½ purjolök
- 5 dl creme fraiche
- 1 dl vitt vin
- 100 g Kvibille Gräddädelost
- Salt och peppar
- Smör eller olja till stekning
Gör så här
- Skär kycklingen i bitar
- Bryn bitarna i smör eller olja i en panna
- Salta och peppra
- Lägg den brynta kycklingen i en skål och ställ åt sidan
- Hacka purjolöken
- Fräs löken i smör eller olja i en stor panna eller gryta
- Häll på vinet
- Rör ner creme fraichen
- Tillsätt kycklingen
- Hetta upp grytan och låt puttra en stund
- Smaka av med salt och peppar
- Smula ner osten
- Rör runt och låt osten smälta
Servera med ris och grönsaker av valfri sort
Höll på att glömma det viktigaste... toppa med Valnötter!! Kanongott!
Höll på att glömma det viktigaste... toppa med Valnötter!! Kanongott!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar