Den här versionen var i alla fall riktigt god!! Inga problem att göra i större mängd, bara att bryna två filéer åt gången (så det inte blir för trångt och kallt i pannan) och lägga över i en ugnsform för att sen låta dem "gå färdigt" i ugnen.
"Fransk" kryddröra |
- 3 Kycklingfiléer
- Smör eller olja till stekning
- 1 msk Dijonsenap
- 3 msk hackad Persilja
- 1 tsk torkad Dragon
- 1 rågad tsk salt (gärna flingsalt)
- 2 msk Olivolja
- 1 Vitlöksklyfta
- Svartpeppar
- Starta ugnen på 200°
- Blanda Senap, Persilja, Dragon, Salt, Olivolja och Svartpeppar
- Pressa i en vitlöksklyfta och rör ihop
- Hetta upp en stekpanna med smör eller olja
- Bryn filéerna 2 minuter på var sida
- Lägg filéerna i en ugnsfast form
- Bred på "kryddblandningen" på filéerna
- Ställ in i ugnen i ca 13 minuter (beroende på hur tjocka de är)
Serverades med klyftpotatis och dragonkryddad majonnäs
På väg in i ugnen |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar