- 150 g Vit choklad
- 2½ dl Creme Fraiche
- 2 tsk Strösocker
- Smält chokladen i vattenbad
- Blanda creme fraiche och socker i en kastrull
- Koka upp och rör runt till en slät "sås"
- Tag från värmen
- Vänd ner den smälta chokladen och rör runt så allt blandas till en jämn smet
- Häll upp i portionsglas
- Ställ in i kylen minst 2 timmar
Vit chokladpastej med hallon och knäckflarn närmast i bild |
Hörrö bruden, borde vi inte kunna göra dessa fast mini (tänk tapas ;)) till plastbyttepartyt?! PUSS!
SvaraRaderaAbsolut!! Som amuse bouche (typ... du som bott i Frankrike)
SvaraRaderaTummen upp!! Åhh. kommer drömma om choklad och fikabröd i 2 veckor till :P Har räknat au att det är 6 st som bokat in sig, 4 som väntar. Får se om fler dyker upp. Har katalogerna på kontoret! Mycket fint ;)
SvaraRadera