Tortellini med tomat och kronärtskocka
En synnerligen snabblagad maträtt, perfekt matlåde-mat och 3-års-frökens matlust gav den här nya bekantskapen höga betyg.
- 500 g Tortellini
- ½ Purjolök
- 1 msk Olja
- 1 sats av tomatsåsen i detta recept eller en förp pastasås (tomat och vitlök, à 690 g)
- 1 förp Kronärtskockshjärtan (à 390 g)
- 65 g Ruccola
- 50 g riven Parmesanost
Gör så här
- Koka tortellinin enligt anvisningen på förpackningen
- Häll av när de är klara
- Skölj och finhacka purjolöken
- Hetta upp olja i en panna
- Stek purjolöken tills den blir mjuk
- Häll över pastasåsen och låt den koka upp
- Skär kronärtskockan i bitar och lägg dem i såsen
- Låt alltsammans bli varmt
- Blanda ner den avrunna tortellinin i såsen
- Servera med ruccola och riven parmesan
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar