Kanongott dessutom!! Perfekt!
- 300 g Pasta (valfri sort)
- 250 g fryst Bladspenat
- 3 st Kycklingfiléer
- 2 st Vitlöksklyftor
- 8 st Soltorkade tomater
- 2½ dl Grädde
- Salt och Peppar
- Smör eller olja till stekning
- Tina upp spenaten och krama ur vätskan
- Strimla kycklingen i tunna skivor/strimlor
- Strimla tomaterna
- Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen
- Hetta upp olja eller smör i en panna
- Bryn kycklingen (om inte all kyckling får plats, bryn i omgångar)
- Salta och peppra
- Pressa ner vitlöken i pannan
- Tillsätt tomaterna
- Lägg tillbaka all kyckling (om det inte fick plats när du brynte)
- Tillsätt spenat och grädde
- Låt puttra några minuter
- Smaka av med mer salt och peppar vid behov
- Servera såsen med den nykokta pastan (blanda ihop eller servera separat... som du vill)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar