söndag 27 november 2011

Tonfiskfavorit

Det här är ett recept som hängt med ett tag (upptäckte det när jag började räkna åren), jag vill minnas att det kallades för Tonfiskfavorit.

Hur, var och när man vill äta denna "röra" väljer man såklart själv och bara fantasin sätter gränser. Vi äter den oftast på en kvällsmacka när man kanske vill ha en lite "matigare" smörgås!

  • 1 burk Tonfisk
  • 2 kokta Ägg
  • ½ dl Majonnäs
  • Salt och Peppar
Gör så här
  • Koka äggen
  • Blanda tonfisk med majonnäs
  • Skala och hacka äggen (går utmärkt att göra i äggskäraren, dela på 2 olika ledder)
  • Rör i ägghacket
  • Smaka av med salt och peppar
Ät på vanligt bröd eller rostat bröd

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar